Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Moa Lönnqvist
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss?

På Mårdskog & Lindkvist AB ser vi det som en tillgång med personal med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Våra olikheter ser vi som en styrka som bidrar till vår utveckling och skapar ett bättre arbetsklimat. En viktig del av företagets framgång är vår personal som jobbar med kunden i centrum och med service som en självklarhet.

Hos oss kan du bla arbeta som:

  • Chaufför (C-kort krävs)
  • Lagerarbetare (Ålder 18 år)
  • Inköpare
  • Innesäljare
  • Utesäljare
  • Administratör

Förmåner

Som medarbetare på Mårdskog & Lindkvist AB får du en trivsam arbetsplats med ambitionen att leverera en bra arbetsinsats och samtidigt ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi uppmuntrar träning och motion; därför utgår ett friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda. Hos oss omfattas alla medarbetare av kollektivavtal och har en tjänstepension.

Vår personal har också möjlighet till köp av mat och dryck via oss.

Lediga jobb

Våra lediga jobb finns alltid här och ibland även via andra kanaler. Där framgår alltid hur ansökan skall göras. Du kan också skicka en spontanansökan till oss, det är bara roligt ! Maila den till info@mardskog.se och märk ansökan med den typ av tjänst du söker och vilken ort din ansökan gäller.

Du får alltid ett svarsmail på din ansökan och om hur vi hanterar den. Vi uppmanar dock alltid till att hålla dig uppdaterad kring vad som finns på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan !