Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Moa Lönnqvist
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Nyheter

Årets upplaga av Goda Smaker blev minst sagt en succé. En fullbokad mässhall lockade storpublik som bjöds på massor av inspiration och nyheter. Tack alla som gjorde mässan till det den blev!
Under sommaren är 13.30 ny stopptid för beställning av färsk fisk från Feldt’s Fisk för leverans nästa dag. Den nya stopptiden gäller för Norrköpings kontor.
Inför sommarsäsongen söker vi lastbilschaufförer till Kalmar, Jönköping och Norrköping. C-körkort är ett krav, liksom godkänd YKB.
Frukt och Grönt -den 13 januari 2023
Unikt utbud av frukt och grönt Vi samarbetar med närmare 130 lokala odlare och leverantörer. Vårt nära samarbete ger ett unikt, närproducerat sortiment av frukt och grönt – ett mervärde för din gäst. Se gärna vår film om hur vi jobbar med lokala gröna leverantörer.
Vin och Sprit -den 13 januari 2023
Vin och sprit på vårt sätt I vårt sortiment hittar du marknadens ledande varumärken. Beställ online eller prata med våra experter så hjälper vi dig att hitta rätt. Se gärna vår film om hur vi jobbar med vin och sprit.
Det Gröna Köket -den 13 januari 2023
Se vår nya film ”Det gröna köket” Vi hjälper dig att utveckla det gröna köket. Genom inspiration, kunskap, material kan du lära dig mer om hur du skapar klimatsmarta vegorätter. Se vår nya film om det gröna köket.
Höjd skatt på alkohol -den 4 januari 2023
Vid årsskiftet infördes nya alkoholregler och innebär att alkoholskatten höjs i två steg; den 1 januari 2023 och den 1 januari 2024.
Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation i branschen och skapat mervärde för restaurangen och dess gäster.
Det finns flera anledningar att välja svensk sallad. Bättre för klimatet och längre hållbarhet är några av dem. Och det finns fler!
Många konsumenter vill göra ett aktivt val och äta fisk och skaldjur från hållbara bestånd, men det kan lätt bli förvirrande med motstridiga budskap i nyheter och media. Det finns idag god tillgång på sjömat som är miljömärkt eller certifierad av internationellt välkända organisationer. Den som väljer att köpa sjömat som är märkt med exempelvis MSC eller ASC kan känna sig trygg med att varan uppfyller högt ställda krav på hållbarhet, menar Fiskbranschens Riksförbund.