Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Martina Sandberg
info@mardskog.se
011-321600

Nyheter

Sommarpersonal: Innesäljare -den 22 januari 2020
Nu söker vi sommarpersonal till våra tre anläggningar i Jönköping, Norrköping och Kalmar. Perioden gäller 1/5–31/8, men datumen kan vara något flexibla beroende på studier etc.
Goda Smaker 2020 -den 16 januari 2020
Boka in tisdagen den 3 mars för en dag fylld med inspiration, kunskap och idéer kring mat, dryck och allt annat som hör restaurangbranschen till.
Den afrikanska svinpesten sprider sig och finns nu också i Europa. Detta påverkar hela världsmarknaden – även den svenska.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev! -den 12 november 2019
För att vara säker på att inte missa något kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då skickas våra nyheter till dig automatiskt, vilket garanterar att du inte går miste om någonting informativt.
Varje år utses Årets Foodservicevara, en utmärkelse som vill uppmärksamma framgångsrika och inspirerande lanseringar som skapar värde för restauranger. 2019 års vinnare blev Kronfågels stekta klubbfilé.
Utmärkelserna Årets Viltkock och Årets Viltkrog delas ut av Viltakademin, där Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten är medlem och sponsor av. Vinnarna ska utses i slutet av januari så det är hög tid att nominera kandidater. Vem som helst får nominera vilken restaurang som helst som arbetar med viltkött på ett intressant sätt.
Utbildning i köksekonomi -den 4 november 2019
Vill du veta hur du ökar lönsamheten i din restaurang? Avsätt en heldag och du får kunskap i hur du räknar ut den faktiska kostnaden och på så sätt få kontrollen över ekonomin. Definitionerna för ekonomi är många och för att förstå varandra över avdelningarna går vi igenom de olika begreppen. En konkret utbildning kopplad direkt till branschen.
Goda Smaker – en succé igen! -den 1 november 2019
Tisdagen den 5 mars samlades stora delar av regionens café och restaurangbransch i Jönköping för att besöka Goda Smaker. Mässan, som arrangeras av Mårdskog & Lindkvist Matgrossiten, lockade rekordmånga utställare och besökare.
Johan Håkansson, grundare av Ängöl i Kalmar, har utsetts till ny ordförande för Sveriges Oberoende Småbryggerier. Ängöl är en de småskaliga bryggerier som Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten jobbar med.
Inbjudan till årets ML-Golf! -den 20 september 2019
Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten bjuder in till årets ML-Golf! Årets runda går av stapeln måndagen den 2 september på Ombergs Golf. Shotgunstart kl 09.00.