Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Martina Sandberg
info@mardskog.se
011-321600

Nyheter

Med anledning av den fortsatta utvecklingen av Coronaviruset (covid-19) vill vi förvarna om möjliga scenarier.
Succé för Goda Smaker -den 5 mars 2020
Vår mat- och dryckesmässa Goda Smaker blev en stor succé. Närmare 140 utställare fick visa nyheter och produkter för cirka 1500 utställare. Se filmen från mässan här.
Med anledning av utbrottet av det nya Coronaviruset (covid-19) följer Mårdskog & Lindkvist AB utvecklingen och informationen från berörda myndigheter. Vi bevakar även hur virusutbrottet och dess biverkningar påverkar Mårdskog & Lindkvist AB och våra kunder.
Johan blev Årets Viltkock 2020 -den 27 januari 2020
Johan Bjurström från Restaurang Gammelgården i Sälen korades till Årets viltkock 2020. Och till Årets Viltkrog 2020 har Restaurang Jord i Linköping utsetts.
Sommarpersonal: Innesäljare -den 22 januari 2020
Nu söker vi sommarpersonal till våra tre anläggningar i Jönköping, Norrköping och Kalmar. Perioden gäller 1/5–31/8, men datumen kan vara något flexibla beroende på studier etc.
Goda Smaker 2020 -den 16 januari 2020
Boka in tisdagen den 3 mars för en dag fylld med inspiration, kunskap och idéer kring mat, dryck och allt annat som hör restaurangbranschen till.
Den afrikanska svinpesten sprider sig och finns nu också i Europa. Detta påverkar hela världsmarknaden – även den svenska.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev! -den 12 november 2019
För att vara säker på att inte missa något kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då skickas våra nyheter till dig automatiskt, vilket garanterar att du inte går miste om någonting informativt.
Varje år utses Årets Foodservicevara, en utmärkelse som vill uppmärksamma framgångsrika och inspirerande lanseringar som skapar värde för restauranger. 2019 års vinnare blev Kronfågels stekta klubbfilé.
Utmärkelserna Årets Viltkock och Årets Viltkrog delas ut av Viltakademin, där Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten är medlem och sponsor av. Vinnarna ska utses i slutet av januari så det är hög tid att nominera kandidater. Vem som helst får nominera vilken restaurang som helst som arbetar med viltkött på ett intressant sätt.