Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Karin Ljunggren
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Kött och Chark


Filtrering:

Närproducerat Picture of SOUS V FLÄSKFI VITL SKIV 4X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
LITHELLS

SOUS V FLÄSKFI VITL SKIV 4X2KG

16507122
Skivad till 5mm. Lång, välputsad fläskfilé, långsamt tillagad. Brynt för fin stekyta, skivad och smaksatt med en marinad på persilja, vitlök, vinäger och kapris.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE FLÄSKSIDA SE 2X5KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SOUS VIDE FLÄSKSIDA SE 2X5KG

305175
Sousvide hel fläsksida långsamt tillagad i 8 timmar med en lätt smaksättning av salt och peppar.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
MÖR

SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G

306931
MÖR Kalvribs är läckra och välsmakande ribs med barbeque rub. Ribsen är sous vid-tillagade för att bevara köttets nartuliga armoer och saftighet. Passar utmärkt att servera med exempelvis coleslaw eller pommes för dig som ställer höga krav på köttet på tallriken.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE OXFILE EU 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DAFGÅRDS

SOUS VIDE OXFILE EU 4X1,6KG

305212
Kan serveras både varm och kall. Hel detalj i ugn: 135°C ca 20 minuter. Skivad i ugn 135°C ca 7-8 minuter. Skyn är en naturlig smaksättare till sås.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG

307447
Dalsjöfors rödvinsmarinerade oxkind är kokt i elva timmar för bästa resultat och smaksatt med rosmarin, timjan och vitlök.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPARERIBS ST LOUIS CUT SE 14KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
KLS UGGLARPS

SPARERIBS ST LOUIS CUT SE 14KG

182129018354
Dalsjöfors St Louis Cut Rib är en detalj med revben och sida . En bit med mycket smak som i och med en lite högre fetthalt lämpar sig både för tillagning med indirekt värme som höga temperaturer. Perfekt för BBQ. Produkten är utvecklad och framtagen med Holy smoke. Produkten är kantskuren till rektangelform.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG

305782
Spidersteak gris är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering. Ca 10 st per påse. Produkten går att steka eller grilla.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG

305783
Spidersteak nöt är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering och som liknar skirtsteaken i struktur. Möras 10-16 dagar före infrysning. Ca 5 st per påse. Kallas även Oystersteak.
A
K
R