Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Moa Lönnqvist
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Kött och Chark


Filtrering:

Närproducerat Picture of SOUS V FLÄSKFI VITL SKIV 4X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
LITHELLS

SOUS V FLÄSKFI VITL SKIV 4X2KG

16507122
Skivad till 5mm. Lång, välputsad fläskfilé, långsamt tillagad. Brynt för fin stekyta, skivad och smaksatt med en marinad på persilja, vitlök, vinäger och kapris.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
MÖR

SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G

306931
MÖR Kalvribs är läckra och välsmakande ribs med barbeque rub. Ribsen är sous vid-tillagade för att bevara köttets nartuliga armoer och saftighet. Passar utmärkt att servera med exempelvis coleslaw eller pommes för dig som ställer höga krav på köttet på tallriken.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG

305782
Spidersteak gris är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering. Ca 10 st per påse. Produkten går att steka eller grilla.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG

305783
Spidersteak nöt är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering och som liknar skirtsteaken i struktur. Möras 10-16 dagar före infrysning. Ca 5 st per påse. Kallas även Oystersteak.
A
K
R