Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Angelica Johansson
info@mardskog.se
011-321600

Kött och Chark


Filtrering:

Närproducerat Picture of SPARERIBS ST LOUIS CUT SE 14KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
KLS UGGLARPS

SPARERIBS ST LOUIS CUT SE 14KG

182129018354
Dalsjöfors St Louis Cut Rib är en detalj med revben och sida . En bit med mycket smak som i och med en lite högre fetthalt lämpar sig både för tillagning med indirekt värme som höga temperaturer. Perfekt för BBQ. Produkten är utvecklad och framtagen med Holy smoke. Produkten är kantskuren till rektangelform.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK GRIS SE 4X1,75KG

305782
Spidersteak gris är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering. Ca 10 st per påse. Produkten går att steka eller grilla.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG

305783
Spidersteak nöt är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering och som liknar skirtsteaken i struktur. Möras 10-16 dagar före infrysning. Ca 5 st per påse. Kallas även Oystersteak.
A
K
R
Närproducerat Picture of TOMAHAWK SKIVAD IE 5X1,1KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
STOCKMAN'S

TOMAHAWK SKIVAD IE 5X1,1KG

17425062
Det finns inget svårare än att producera gräsuppfött kött med riktigt hög och jämn kvalitet. På Irland – där vårt irländska premiumkött Stockman’s produceras – är naturens egenskaper och böndernas kunnande helt oslagbara. Gårdarna vi samarbetar med har utsetts till guldmedlemmar i hållbarhetsprogrammet Origin Green, som syftar till att minska koldioxidutslkäpp och öka den biologska mångfalden. Stutarna och kvigorna betar fritt på gårdarnas marker tills de är högst 36 månader gamla. Då väljs de bästa djuren noggrant ut. Nästa steg i urvalet görs vid slakten, då våra styckmästare sorterar fram de allra bästa detaljerna, som sedan putsas fint och förpackas. Resultatet är fantastiskt kött med typiskt mörkröd färg, lätt tonat fett och en ovanligt tydlig, djup och nyansrik ”smak av gräs”.
A
K
R
Närproducerat Picture of WIENERKORV SE 8X1KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
WADSTENS CHARK

WIENERKORV SE 8X1KG

307783
Wadstens Kött & Chark är ett företag med stort kunnande om hur svenska charkuterier ska tillverkas och all tillverknings sker i Loftahammar Småland
A
K
R
Närproducerat Picture of VILDSVINSYTTER SE 8X1KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
VILTPOOLEN

VILDSVINSYTTER SE 8X1KG

1478613712
Styckat och slaktat i Småland. Råvara från Sörmland, Östergötland, Småland, Blekinge och Skåne.
A
K
R