Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Moa Lönnqvist
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Kött och Chark


Filtrering:

Närproducerat Picture of PLUMA PIGGHAM SE 400G 4X2,8KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
SCAN

PLUMA PIGGHAM SE 400G 4X2,8KG

1190506708
"Kotlettkappa". Sitter som ett lock ovanpå karré och kotlett. Saftig och väldigt smakrik. Perfekt att grilla.
A
K
R
Närproducerat Picture of PORCHETTA DI MONTE IT 2,5KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
JOJJEN

PORCHETTA DI MONTE IT 2,5KG

306930
Fläsksida av gris från det italienska höglandet. Rullat med färska kryddor och grillat över vildvuxen ljung.
A
K
R
Närproducerat Picture of PROSCIUTTO 24 MÅNADER 6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
JOJJEN

PROSCIUTTO 24 MÅNADER 6KG

303407
Lagrad 24 månader. Handgjord Prosciutto é Coscia Stagionata av frigående grisar från det italienska höglandet sydost om Florens, Toscana. Levereras utan svål.
A
K
R
Närproducerat Picture of PROSCIUTTO SKIV 24 MÅN 3X500G
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
TOSCANA

PROSCIUTTO SKIV 24 MÅN 3X500G

301670
Kyld, handgjord Prosciutti crudo av premium kvalitet. Av frigående grisar från det toscanska höglandet. Lagrad i 24 månader,
A
K
R
Närproducerat Picture of RUMPSTEK PICANHA SE 3KG/10KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

RUMPSTEK PICANHA SE 3KG/10KG

182129053436
I Sydamerika går detaljen under namnet Picanha och är en favorit i Asadogrillning. I Sverige används även namnet rumpstek. Kappan ger smak och saftighet till ett mört kött
A
K
R
Närproducerat Picture of RYGGBIFF M KAPPA AU 5,5KG/11KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
ABERDEEN BLACK

RYGGBIFF M KAPPA AU 5,5KG/11KG

17427310
Till Aberdeen Black väljs ut kött från stutar och kvigor av raserna Hereford och Angus. De går fritt och betar gräs i 18–24 månader, för att sedan slutuppfödas på mer energirikt foder, främst korn, i 120 dagar. Efter slakten väljs endast det bästa köttet ut för Aberdeen Black. Detta högkvalitativa nötkött kommer från Riverina Valley i New South Wales, Australien. Slutresultatet är ett väl marmorerat kött – mycket mört, saftigt och med riklig köttsmak.
A
K
R