Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Karin Ljunggren
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Nötkött


Filtrering:

Närproducerat Picture of SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
MÖR

SOUS VIDE KALVRIBS DK 8X800G

306931
MÖR Kalvribs är läckra och välsmakande ribs med barbeque rub. Ribsen är sous vid-tillagade för att bevara köttets nartuliga armoer och saftighet. Passar utmärkt att servera med exempelvis coleslaw eller pommes för dig som ställer höga krav på köttet på tallriken.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE OXFILE EU 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DAFGÅRDS

SOUS VIDE OXFILE EU 4X1,6KG

305212
Kan serveras både varm och kall. Hel detalj i ugn: 135°C ca 20 minuter. Skivad i ugn 135°C ca 7-8 minuter. Skyn är en naturlig smaksättare till sås.
A
K
R
Närproducerat Picture of SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SOUS VIDE OXKIND SE 6X2KG

307447
Dalsjöfors rödvinsmarinerade oxkind är kokt i elva timmar för bästa resultat och smaksatt med rosmarin, timjan och vitlök.
A
K
R
Närproducerat Picture of SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
DALSJÖFORS

SPIDERSTEAK NÖT SE 4X1,6KG

305783
Spidersteak nöt är en platt muskel som skärs ut från bäckenbenet. En mör och smakrik detalj med ytlig spindelnätsliknande marmorering och som liknar skirtsteaken i struktur. Möras 10-16 dagar före infrysning. Ca 5 st per påse. Kallas även Oystersteak.
A
K
R