Generic placeholder image

Hej! Jag heter
Moa Lönnqvist
info@mardskog.se
036 - 18 12 00

Nötkött


Filtrering:

Närproducerat Picture of OXFILE 1,8+ AU 8KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
ABERDEEN BLACK

OXFILE 1,8+ AU 8KG

17427313
Till Aberdeen Black väljs ut kött från stutar och kvigor av raserna Hereford och Angus. De går fritt och betar gräs i 18–24 månader, för att sedan slutuppfödas på mer energirikt foder, främst korn, i 120 dagar. Efter slakten väljs endast det bästa köttet ut för Aberdeen Black. Detta högkvalitativa nötkött kommer från Riverina Valley i New South Wales, Australien. Slutresultatet är ett väl marmorerat kött – mycket mört, saftigt och med riklig köttsmak.
A
K
R
Närproducerat Picture of RYGGBIFF M KAPPA AU 5,5KG/11KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
ABERDEEN BLACK

RYGGBIFF M KAPPA AU 5,5KG/11KG

17427310
Till Aberdeen Black väljs ut kött från stutar och kvigor av raserna Hereford och Angus. De går fritt och betar gräs i 18–24 månader, för att sedan slutuppfödas på mer energirikt foder, främst korn, i 120 dagar. Efter slakten väljs endast det bästa köttet ut för Aberdeen Black. Detta högkvalitativa nötkött kommer från Riverina Valley i New South Wales, Australien. Slutresultatet är ett väl marmorerat kött – mycket mört, saftigt och med riklig köttsmak.
A
K
R
Närproducerat Picture of SHORTRIBS IE 6X2KG
Frukt och grönt Frysvara Ekologisk MSC märkning ASC märkning Kravmärk
STOCKMAN'S

SHORTRIBS IE 6X2KG

302464
Det finns inget svårare än att producera gräsuppfött kött med riktigt hög och jämn kvalitet. På Irland – där vårt irländska premiumkött Stockman’s produceras – är naturens egenskaper och böndernas kunnande helt oslagbara. Gårdarna vi samarbetar med har utsetts till guldmedlemmar i hållbarhetsprogrammet Origin Green, som syftar till att minska koldioxidutslkäpp och öka den biologska mångfalden. Stutarna och kvigorna betar fritt på gårdarnas marker tills de är högst 36 månader gamla. Då väljs de bästa djuren noggrant ut. Nästa steg i urvalet görs vid slakten, då våra styckmästare sorterar fram de allra bästa detaljerna, som sedan putsas fint och förpackas. Resultatet är fantastiskt kött med typiskt mörkröd färg, lätt tonat fett och en ovanligt tydlig, djup och nyansrik ”smak av gräs”.
A
K
R