Stora evenemang? – Inga problem!

31 januari 2019

Mårdskog på plats i Ulricehamn

Hur ser man lättast till att 45 000 skidintresserade åskådare snabbt och smidigt kan stilla sin hunger?
Man vänder sig till Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten.
– Stora evenemang är inga problem för oss, säger Per Johnson, utesäljare på företaget.

Precis som 2017 blev världscuptävlingarna på skidor i Ulricehamn sista helgen i januari en succé.
Och precis som för två år sedan var det Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten som såg till att allt ifrån godis till hamburgare fanns på plats runt om i tävlingsområdet till hungriga och sugna besökare.

– Arrangören kände sig trygg med oss för två år sedan, så vi fick möjligheten att vara leverantör även den här gången, säger Per och nämner lyhördhet och flexibiltet som två av många anledningar till det förnyade förtroendet.

Hamburgare, korv, kexchoklad och dricka. Fyra storsäljare som gick åt som smör i solsken under tävlingsdagarna. Liksom den populära soppan där de levererade ingredienserna tillagades av Hemvärnet under de båda dagarna.
Hamburgaren var populärast runt skidspåren och vann kampen om den mest efterfrågade maträtten. Totalt serverades 5 000 grillade hamburgare under de båda tävlingsdagarna.

– Förutom det ätbara såg vi dessutom till att det fanns ”after ski-drycker” till hands till de som ville ha det, säger Per.

 Maten förvarades i tre kyl/frysbilar som Mårdskog & Lindkvist Matgrossisten hade ställt upp på området under helgen.

– Allt handlar om att underlätta och hjälpa kunden så mycket det bara går. Och det är några av våra styrkor, oavsett om det handlar om stora eller små evenemang, säger Per.

Mårdskog och Lindkvist AB